Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین ثوری، رئیس فدراسیون بوکس گفت: در حال حاضر وظیفه مدیریت تیم‌های ملی را انجام می‌دهم اما در آینده به دلیل مشغله‌ کاری این پست را به فرد دیگری تفویض می‌کنم. ۲۶ مهر ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۵ ورزشی رزمی نظرات

حسین ثوری در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در خصوص عملکرد سجاد موسوی تنها نماینده بوکس ایران در المپیک جوانان اظهار داشت: همانطور که پیش‌بینی می‌کردیم موسوی تلاش خود را در رقابت‌های المپیک جوانان انجام داد اما توان و ظرفیت ما در حال حاضر همین بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بوکسور ازبکستانی قهرمان آسیا و از قهرمانان بزرگ دنیا است، اما موسوی بازی خوبی مقابل او به نمایش گذاشت و هر کسی که از بوکس شناخت دارد، به خوبی می‌داند که موسوی می‌توانست برنده نیز اعلام شود.

وی تصریح کرد: با وجود شکست موسوی ما همچنان دلبسته به این موضوعات نیستم و اعتقاد داریم باید کار بیشتری را انجام بدهیم. بر مبنای همین موضوع نیز قرار است پدرو سالگادو سرمربی کوبایی تیم ملی اکوادور بعد از اتمام قرارداد خود با این تیم تا 2 ماه آینده در ایران حاضر شود و هدایت تیم‌های پایه ما را در اختیار بگیرد. سالگادو مربی سه ستاره بوکس است و سرمربی چند کشور نیز بوده است و قرار است در این نیز بحث‌های پایه را به طور کاملا جدی پیگیری کند. سالگادو یکی از رزومه‌دارترین مربیانی خواهد بود که در ایران حاضر خواهد شد.

رئیس فدراسیون بوکس در خصوص مدت قرارداد مربی کوبایی گفت: من نشان دادم که با یک تلنگر یا شکست کسی را تعویض نمی‌کنم. با توجه به اینکه خودم مربی و داور این رشته هستم می‌دانم برای پیاده کردن برنامه‌ها حداقل نیاز به 2 سال زمان خواهد بود و بر همین اساس قرارداد سالگادو 2 ساله خواهد بود. تمام تلاش ما نیز این خواهد بود در این 2 سال او را حفظ کنیم.

ثوری در خصوص اینکه همچنان قرار است مدیریت فنی تیم ملی را شخصا برعهده داشته باشد، گفت: در بحث مدیر تیم‌های ملی با توجه به اشراف در زمینه فنی در حال حاضر خودم این وظیفه را انجام خواهد داد، اما با توجه به مشغله و وظایف سنگینی که در فدراسیون بوکس بر عهده من خواهد بود، پست مدیریت تیم‌های ملی را به شخص دیگری تفویض خواهم کرد. البته این تفویض اختیار نیز به این زودی انجام نخواهد شد و مربوط به آینده است.

وی با اعلام امضای قرارداد همکاری فدراسیون بوکس با مناطق آزاد تجاری گفت: موافقت نامه‌ بسیار خوبی با مناطق آزاد تجاری امضا کردیم و قرار است رقم بسیار خوبی در جهت برگزاری تورنمنت‌های بین‌الملی در مناطق آزاد تجاری چابهار و نقاط دیگر به فدراسیون کمک شود. ما نیز قرار است با دریافت این مبلغ در راستای برگزاری تورنمنت‌های بین‌المللی با کشورهای خیلی خوب گام بر داریم. این موضوع باعث خواهد شد تا نگاه دنیا به بوکس ایران تغییر و در بوکس به رشد و توسعه دست پیدا کنیم.

رئیس فدراسیون بوکس در خصوص اضافه شدن اعضای شورای فنی عنوان کرد: اعضای شورای فنی فدراسیون بوکس از قهرمانان و افرادی است که از سابقه بسیار خوبی در این رشته برخوردار هستند و تضارب آرای بسیار خوبی نز در جلسات آن وجود دارد. این تضارب قشنگ آرا در خصوص تیم‌های ملی باعث راهگشایی تصمیمات من در موضوعات مختلف شده است و در یک ماه گذشته نیز 2 جلسه را برگزار کردیم. قرار است جلسه سوم نیز به زودی برگزار شود و اگر برخی دوستان در شهرستان‌ها حضور نداشتند این جلسات را هر هفته برگزار می‌کردیم.

ثوری در پایان گفت‌و‌گو با تسنیم خاطر نشان کرد: مجموع افکار اعضای کمیته فنی می‌تواند باعث کمک به ما باشد. اگر قرار است در این کمیته نیز کسی اضافه شود نیاز به یک آدم موی سپید است و احتمال این موضوع نیز بسیار جدی است.

مشخص شدن 3 گزینه‌ نهایی نایب رئیسی فدراسیون بوکس

 

انتهای پیام/

 

R1434/P1015135/S3,30/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۱۷۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، پس از مدت‌ها بحث و گفت‌وگو برای واگذاری سهام دو باشگاه ورزشی بزرگ تهران، اواخر فرودین امسال سازمان خصوصی‌سازی آگهی واگذاری سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال را منتشر و قیمت پایه و شرایط عرضه سهام این باشگاه‌ها را اعلام کرد.

در همین راستا مزایده رسمی برای واگذاری ۸۵ درصد از سهام این دو باشگاه در فرابورس آغاز شد و در نهایت سهام سرخابی‌ها به فروش رفت؛ اگرچه واگذاری این باشگاه چندان به فرآیند واقعی خصوصی سازی شبیه نبود و بیشتر به نظر می رسید که آن‌ها صاحبان فرمایشی جدیدی یافته اند؛ اما به هر جهت در این مزایده هلدینگ بزرگ خلیج فارس ۸۵ درصد سهم باشگاه استقلال را خریداری کرد و کنسرسیوم بانکی، صاحب سهام پرسپولیس شد.

واگذاری سرخابی‌ها تأثیرات محسوسی در بازار سرمایه ندارد

برای بررسی تأثیر این واگذاری بر این دو باشگاه و بازار سرمایه، حمید میرمعینی، کارشناس بازار سرمایه درباره فروش دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به صاحبان جدید آنها در بورس به خبرنگار آنا گفت: واگذاری سرخابی‌ها تاثیرات محسوسی در بازار سرمایه ندارد؛ اما خریداران آنها که از شرکت‌های بورسی می‌توانند دوران جدیدی از نظر شفافیت در پیش بگیرند.

وی ادامه داد: این باشگاه‌ها اگرچه بورسی هستند؛ اما شفافیت لازم و افشای اطلاعاتی که در مقررات بورسی هستند را رعایت نکرده اند. به همین دلیل اگر ساختار مدیریتی این باشگاه‌ها بتوانند دستخوش تغییرات مثبت شوند و بر اساس دستورالعمل‌های تیمداری اداره شوند و سیاسی‌کاری از آنها حذف شود، ممکن است که اتفاقات خوبی برای این دو باشگاه و مالکان جدید آنها رخ دهد.

این کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: از جمله مهترین تغییراتی که می‌تواند در روند این دو باشگاه تغییرات مثبتی را پدید آورد، این است که نسبت به دریافت حق پخش بازی‌های این دو تیم اقدام شود. همچنین لازم است که مدیران این تیم‌ها رایزنی‌های لازم برای دریافت حق اتخاذ مستقیم تصمیمات اقتصادی را پیگیری کنند.

مانور‌های مدیریتی دو باشگاه را از حالت زیان‌دهی خارج می‌کند

وی تصریح کرد: با انجام این نوع مانور‌های مدیریتی می‌توان این دو باشگاه را از حالت زیان‌دهی خارج کرد. شایان ذکر است که شرکت‌هایی که این دو باشگاه را خریداری کرده اند از نظر توانایی مالی و نیروی انسانی متخصص در شرایطی هستند که می‌توانند وضعیت تأمین سرمایه پولی و نیاز کادر مدیریتی ماهر در این مجموعه‌ها را برطرف کنند؛ از این رو تحول این دو باشگاه کاملاً در دسترس است.

میرمعینی گفت: باید دید که دست مدیران شرکت‌های جدیدی که صاحب این دو باشگاه شده اند تا چه حد در بنگاهداری باز است؛ در غیر این صورت تحول خاصی را در شرایط و درآمد و ارزش سهام این دو باشگاه نخواهیم دید؛ البته طبیعی است که از طرف مالکان جدید با توجه به این‌که بخشی از منابع آنها برای این خرید صرف شده، دخالت‌های ساختاری صورت گیرد.

وی ادامه داد: این دو باشگاه حالا مالکان پولداری دارند که اگر بتوانند مدیریت مناسبی را اعمال کنند، اتفاقات خوبی خواهد افتاد. حالا فقط می‌توان یک دوره منتظر ماند تا ببینیم مالکان جدید از نظر مدیریت باشگاه و مدیریت مالی چه می‌کنند. مدیر استراتژیک و مدیر مالی مناسب در بدنه مالکان این باشگاه‌ها هست، اما این‌که چقدر دست آنها برای ایجاد تغییر باز باشد، هنوز محل سؤال است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • خود را به رویکرد امنا برای تغییر مدیریت مجلس آینده پایبند می‌دانم
  • سرپرست وزارت اقتصاد در دولت احمدی‌نژاد: باجناقم از من شاکی است که چرا برای او وام جور نکردم
  • نفرات جدید کمیسیون ورزشکاران دوومیدانی با برگزاری مجدد انتخابات مشخص شدند
  • برگزاری مجدد انتخابات کمیسیون ورزشکاران فدراسیون دوومیدانی
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • محرومیت چند مدیر و مدیر برنامه از فصل آینده در فوتبال ایران
  • نایب رئیسان فدراسیون کونگ‌فو مشخص نشدند
  • پدیده والیبال ایران سوژه پست جدید فدراسیون جهانی
  • مالک استقلال در خانه کشتی رویت شد (عکس)